Workshops

Vanuit Butterfly Words kun je verschillende workshops boeken. Op dit moment allemaal rond het thema autisme. Andere thema’s volgen later in 2020.

AUTISME

Autist in reallife

Jasper Wagteveld heeft inmiddels 25 jaar een ASS diagnose. In deze 23 jaar heeft hij een waaier aan therapieën en benaderingen meegemaakt. Deze ervaringen, samen met de overtuiging dat de beeldvorming over autisme eerlijker moet in Nederland, hebben Jasper geïnspireerd tot het ontwikkelen van een eigen workshop: autist in real life. In 90 minuten interactief met elkaar in gesprek over autisme, soms met een lach, soms met een traan maar altijd eerlijk! Omdat Jasper ervan overtuigd is dat niets zo saai is als elke keer hetzelfde verhaal vertellen verandert de workshop voortdurend!

Samen in het autismebootje

Jasper is getrouwd met Martha. Jasper heeft autisme, Martha niet. Jasper en Martha willen graag open en eerlijk vertellen over de kansen en de moeilijkheden rondom het samenleven met autisme. Dit alles interactief met de nodige humor maar ook af en toe een traan.

workshops samen

Maatwerk

Jasper staat inmiddels al 34 jaar op podia. Hij spreekt even makkelijk voor 4 mensen als voor 1500 en hij is inzetbaar voor legio onderwerpen. Denk dan aan autisme en zingeving, autisme en seksualiteit, autisme en gamen; autisme en middelenverslaving; in overleg is er veel mogelijk!

Meedenken

Er zijn in Nederland aardig wat mensen met autisme die flink vast zitten en eigenlijk geen ontwikkelperspectief meer ervaren. Jasper is er rotsvast van overtuigd dat ieder mens een betekenisvol leven wil ervaren en dat ieder mens een intrinsieke motivatie heeft. Met 25 jaar ervaring, opgeleid als ervaringsdeskundige op post-HBO niveau en afgestudeerd autismevriendelijk coach denkt Jasper graag mee. Juist als het ingewikkeld lijkt!